Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
16iulie2019

Cotlet cu prune și cașcaval, gata în 10 minute

Cotlet cu prune și cașcaval, gata în 10 minute

De multe ori luăm masa în grabă și găsim ca scuză – timpul pentru faptul că gătim din ce în ce mai puțin acasă. Și la noi în familie timpul este prețios, așa că ne-am gândit la o variantă care să mulțumească pe toată lumea: și flămândul pretențios, și gurmandul dar și ocupatul. Așa că în săptămânile ce urmează, vă vom împărtăși recomandările noastre de gătire pentru noile produse gourmet pe care le găsiți în câteva din magazinele Moldovan.

Ce ingrediente punem?

cotlet cu prune și cașcaval Moldovan

ulei de floarea soarelui

salată verde

roșii

cartofi

Cum procedăm?

Cotletul de porc cu prune și cașcaval este o alegere rapidă, sofisticată și delicioasă. De obicei, îl gătim în tigaie cu puțin ulei de floarea soarelui.Am încălzit, deci, o tigaie non – aderentă la foc mediu, timp de 1 minut. Am adăugat 15 ml de ulei și am așezat cotletul gata umplut cu prune și cașcaval.L-am prăjit câte 3 minute pe fiecare parte, rotindu-l din când în când în tigaie. După ce a prins o crustă rumenă, am oprit focul și l-am lăsat la relaxat alte câteva minute.

O altă variantă de gătire este cea la cuptor. Bucățile se așează într-o tavă, pe hârtie de copt, și se introduc în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute.

Noi am servit cotletul de porc cu garnitură de cartofi la cuptor și salată verde cu roșii.Poftim la masă!