Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
07iunie2019

Cum faci o salată gustoasă cu piept de vită

Cum faci o salată gustoasă cu piept de vită

Salata cu brisket de vită se încadrează perfect în rândul rețetelor de sezon. Este frumos colorată, gustoasă și sănătoasă, numai bună pentru weekend.

Ingrediente:

500 g piept de vită (brisket)   

2 avocado

200 g roșii cherry

100 g măsline negre/kalmata

mix salată

ulei Luna Solari cu busuioc

sare, piper

Bucata de brisket se așază într-o tavă cu pereții înalți, tapetată cu folie de aluminiu. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 150°C, timp de 120 de minute.

Avocado se curăță de coajă și se stropește cu zeamă de lămâie pentru a nu se oxida. Legumele și fructele se spală și se taie în bucăți mari.

Carnea se scoate din cuptor și se lasă la odihnit circa 30 de minute. Se taie fâșii subțiri și se adaugă peste restul ingredientelor, deja amestecate și condimentate.

Poftă bună!